Actueel

Singing, Connecting

Afgestudeerd

In juni 2020 heb ik mijn eindexamen Klassiek Zang aan het Utrechts Conservatorium met goed resultaat mogen afronden. Dit vond vanwege de maatregelen wegens Covid-19 plaats door middel van een audio-visueel portfolio, waar ik binnenkort iets van hoop te delen met jullie.


Aankomende uitvoeringen

Op dit moment staan er op korte termijn geen open toegankelijke uitvoeringen gepland om diverse redenen. Dit heeft onder meer te maken met de maatregelen rondom Covid-19 en eveneens met het feit dat ik aan het afstuderen ben voor het conservatorium. Daarvoor schrijf ik onder meer een scriptie over muzikale activiteit en sociale verbinding in koren. Uiteraard ben ik gewoon te boeken voor concerten, persoonlijke/zakelijke gelegenheden of kerkdiensten.


Eerdere aankondigingen


The Crucifixion (J. Stainer), bassoli – AFGELAST ivm corona-maatregelen

  • 27 maart 2020: Nieuw Loosdrecht
  • 3 april 2020: Amersfoort

In deze veertigdagentijd is het bijzonder om via muziek stil te staan bij de Bijbelse gebeurtenissen rondom Christus’ laatste dagen hier op aarde, zijn dood en opstanding.UIT-feest Utrecht

Op zondagmiddag 15 september voeren we twee keer onze succesvolle operaproductie ‘Face the Music’ uit, gezet in een Amerikaanse jaren ’50 setting. Dit keer in de open lucht! Een productie van het Utrechts Conservatorium. Gratis!
Op de hoogte blijven?

Een paar keer per jaar een mailtje ontvangen met informatie over uitvoeringen? Vul dan hier je gegevens in: