Vocaal Ensemble Klink

Singing, Connecting

Vocaal Ensemble Klink is een recent opgericht kwartet dat is in te huren voor allerlei gelegenheden: concerten (ook in samenwerking met koren), bedrijfsgelegenheden, zomer- en winter-fairs, bruiloften/begrafenissen en alle mogelijke kerst-optredens. Oorspronkelijk zijn we namelijk begonnen met het vierstemmig zingen van traditionele Christmas Carols: stiekem natuurlijk de heerlijkste muziek om te zingen! Inmiddels hebben we onze muziekkeuze verbreed. Wil je ons inhuren of een offerte aanvragen? Neem contact op voor de mogelijkheden!Wie zijn wij?

> Mezzo-sopraan: Robin Lammertink – www.robinhielke.nl

> Counter-tenor: Remy Schreuder

> Tenor: Gregor Lamers

> Bas-bariton: Timon van Velzen – www.timonvanvelzen.nl


Als Klink richten we ons niet alleen op het maken van kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijke Klinkende muziek: ook presentatie, aandacht voor kleding en contact met het publiek zitten in ons DNA. We zingen voornamelijk vierstemmig. Daarbij zijn we alle vier solisten, wat ons breed inzetbaar en extra flexibel maakt.Meer over ons

We zijn recent afgestudeerd of momenteel afstuderend aan het Utrechts Conservatorium. Naast een gedeelde basis in de klassieke muziek hebben we een veel bredere muzikale achtergrond. Zo is Gregor ook opgeleid in musical/muziektheater, is Remy oude muziek-expert en heeft Robin speciale expertise op het gebied van (traditionele) folkmuziek. Remy heeft ook aan de popschool gestudeerd en Timon volgt popzang als bijvak. Verder hebben we ervaring met close-harmony. Dit alles biedt veel mogelijkheden en is heel verrijkend voor ons als ensemble.