Pianoles

Singing, Connecting

Pianospelen is ongelofelijk veelzijdig. Oefening baart kunst, natuurlijk, maar het mooie van een toetsinstrument is dat je al vrij snel zelfstandig een compleet muzikaal resultaat kunt bereiken. Je hebt geen begeleiding nodig, en kunt een volledig orkest nabootsen!

Ben je (bent u) volledige of relatieve beginner en wil je piano leren spelen? Of je nu je favoriete song wilt kunnen spelen of echt klassiek, iedereen is van harte welkom om lessen te komen volgen! Zowel kinderen als volwassenen. Aanwezigheid van een piano of keyboard (om thuis te kunnen oefenen) is natuurlijk erg handig. Is dit niet het geval, dan kunnen we contact hebben over de mogelijkheden.

Naast zang en zangcoaching ben ik ook veel met de piano bezig. Ik volgde al vanaf jonge leeftijd mijn eerste pianolessen, ruim voor ik bij het zingen uitkwam. Op het conservatorium heb ik drie jaar lang piano als tweede instrument gedaan.


Meld je aan voor een proefles van €10!

Locaties

Ik geef les op de volgende locaties:

Amersfoort Vathorst, de Laak (op loopafstand van station Vathorst)

Industrieterrein De Isselt (op loopafstand van station Amersfoort Centraal)

– Soms zal het in overleg ook mogelijk zijn om thuis les te krijgen, tegen een kleine meerprijs


Gebruik van improvisatie

Mede afhankelijk van wat je zelf wilt zal ook improvisatie gebruikt worden: niet blindstaren op de bladmuziek, maar ook los daarvan het toetsenbord leren kennen. Het belangrijkste is dat, vanaf de eerste les, echt muziek maken centraal staat! Het spelen van bladmuziek en improvisatie zullen elkaar uiteindelijk versterken.



Wist je dat je ook combinatielessen kunt volgen? Zang en piano in één les!