Solozang

Singing, Connecting

Zoals te lezen is in mijn bio heb ik al op negenjarige leeftijd mijn eerste stappen gezet als solozanger: het ging om bijdrages aan concerten en kerkdiensten in samenwerking met een aantal kerkkoren en een cd-opname. Op dit moment werk ik opnieuw als solist samen met koren. Ook verleen ik als bas/bariton mijn medewerking aan enkele operaproducties, aan kerkdiensten, dinerconcerten en persoonlijke aangelegenheden (begrafenis, bruiloft). Verder geef ik solorecitals, voornamelijk vanuit het conservatorium.

Daarnaast ben ik onderdeel van een behoorlijk aantal ensembles, waar in meerdere of mindere mate ook sprake is van een solistische rol.

Tivoli Vredenburg, april 2018

Het repertoire dat ik zing varieert van oude muziek, Bach, oratorium, Duitse liederen en Italiaanse opera tot ook lichter repertoire zoals Negro Spirituals en Country. Ik zing voornamelijk in het Nederlands, Engels, Italiaans, Duits, Frans en Latijn, maar heb ook ervaring met Russisch, Noors en Zweeds.

Ik treed op in diverse contexten: van kerken en de grote zaal van Tivoli Vredenburg (Utrecht) tot kasteel Maurick in Vught en festival Opera aan Zee in Noordwijk.


Curriculum Vitae

Zie voor een exactere beschrijving van mijn muzikale staat van dienst (opleiding, ervaring, masterclasses) mijnĀ Curriculum Vitae. Hier is ook een lijst te vinden van het repertoire dat ik zing.